FORGOT YOUR DETAILS?

Dëshironi më shumë informacione na kontaktoni


Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/nnberish/public_html/wp-content/themes/kallyas-new/framework/hg-theme-framework/inc/helpers/functions-image-helpers.php on line 157

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/nnberish/public_html/wp-content/themes/kallyas-new/framework/hg-theme-framework/inc/helpers/functions-image-helpers.php on line 157

Mirë se erdhët në Ndermarren Ndertimore Berisha

Mirë se erdhët në Ndërmarrjen Ndërtimore Berisha një ndërmarrje ku shtëpinë e ëndrrave tua ne e bëjmë realitet. Ndërmarrja jone punët i kryen me standarde Evropiane me korrekti sinqeritet dhe profesionalizëm . Do te bindeni nga puna jone .

Fasada

Ne bëjmë rregullimin e te gjitha llojeve te fasadave te jashtme dhe te brendshme me firma me te njohura te fasadave gjithashtu bëjmë suvatimin(mallter) e objekteve te ndryshme dhe sipas kërkesave tuaja

Sallone

Bëjmë dekorimin e salloneve me te gjitha dëshirat dhe ngjyrat e preferuara te juaja , gled ngjyra lluksi , shtuk

Termo-Izolime

Bëjmë Termo-Izolime sipas porosisë tuaj me stiropor te te gjitha dimensioneve nga 2-16 cm , gjithashtu me fasada te plastikes 100% dhe ngjyra dhe dizajnë sipas dëshirave tuaja me koordinimin e firmës tone

Puna jonene 3 hapa

Ndermarrja jone ben punimin e deshirave idejave dhe endrrave tua duke i kryer ato ne 3 hapa

Planifikimi dhe strategjia

Plani dhe Dizajnimi

Perfundimi dhe Dorzimi

NNBerisha shtëpinë e ëndrrave tua ne e bëjmë realitet
TOP